MORRISSEY & MARSHALL’s WE RISE

Op 26 mei 2017 verschijnt We Rise, het tweede album van de Ierse Morrissey & Marshall, in de Benelux op Mass Market Recordings met distributie van Music & Words.

Een paar jaar geleden vertrokken Darren Morrissey en Greg Marshall vanuit Dublin naar London met twee akoestische gitaren en de droom om van muziek te kunnen leven. Dat lijkt nu uit te gaan komen met hun tweede album We Rise, geproduceerd door John Reynolds (Sinead O’Connor). Net als op hun debuutalbum is op We Rise een prominente rol weggelegd voor aan The Kinks, The Beatles en The Byrds refererende harmoniezang van Morrissey & Marshall. Ditmaal echter ondersteund door een steviger gitaarsound.

Hun nieuwe single She’s Got Love was al Record Of The Week en de video bij hun vorige single Stand Down is geselecteerd voor het Newport Beach Film Festival. Morrissey & Marshall kunnen Shane MacGowan en Cillian Murphy tot hun fans rekenen.  Eerder deelden ze het podium met met Sinead O’Connor, The Magic Numbers en Paul Heaton, en voor 2017 staan The Great Escape, Celtic Connections en BBC Chris Evans’ Carfest al op de agenda.